fredag 25 februari 2011

Fina fredag...

Idag hade vi planer på att åka och spela bowling med barnens kusiner. Men när Lucas vaknade tyckte han att vi istället skulle till Öppna förskolan. Det är ju dryga 2 veckor sedan vi var där, så han hade lite abstinens. Jag försökte med att vi skulle träffa kusinerna och ha skoj, men han var bestämd. Så vi spenderade förmiddagen på Öppna förskolan!

Dagen till ära ville han ha sina Pippikläder på sig och som tur var hittade vi ju pinnhästar på Öppna förskolan, så han lekte med sin "Lilla Gubben".. Kompisen Lilly, som han har lekt med sedan han var 3 månader, var också på förskolan med sin pappa och lillasyster. Efter sångsamling och lek inne var det korvgrillning och lek ute på schemat. Här kommer lite foton från förmiddagen:

Pippi & Lilla Gubben!

William på upptäcktsfärd...

Lucas & Lilly i snön!

Lucas i snöhögen...

På eftermiddagen lade vi oss i sängen och tittade på Pippi på rymmen. William somnade gott och jag var inte långt ifrån heller... William har inte varit så rolig på eftermiddagen och kvällen. Jag såg igår att det snart kommer två tänder i underkäken, så jag antar att det är det som är jobbigt. Så gnälligt och mammigt avslutade han fredagen när de stora grabbarna i familjen gick ner till brasan för fredagsmys...

Här är en härlig bild från igår på William & Mats. <3


Ha en mysig fredag och en skön kommande helg!!
KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar