lördag 19 februari 2011

Kalas, veckoplanering & helgmys...

Igår var vi på kalas och firade finaste Emelie som fyllde 7 år (barnens kusin). Det var paket, bus & kul, fika med tårta och två trötta killar som vi fick med hem!


Idag planerade vi upp veckans matsedel och åkte och handlade på Ica Maxi. När vi kom hem så fixade vi middag och Lucas tyckte vi skulle tända ljus, så det myste vi med!

 
Sen tjuvkollade vi på kvällens bidrag till Melodifestivalen. Lucas som sedan tidigare är förtjust i Manboy med Eric Saade fick genast en ny favorit med samma artist: Popular! Jag tror han såg videon säkert 10 ggr innan han skulle sova. Snälla, bara en gång till!

http://svtplay.se/v/2330271/melodifestivalen/smyglyssna_pa_eric_saade_-_popular?cb,a1364145,1,f,-1/pb,a1364142,1,f,-1/pl,v,,2330269/sb,k151375,2,f,-1

Jag kan själv redan se Lucas stå framför datorn och sjunga Popular och dansa som Eric Saade gör... =)

Ja nu sover William och Lucas läser bok med sin pappa. Snart börjar lördagsmyset för oss vuxna här hemma. Lite vin i soffan framför Melodifestivalen eller inte?! Vi får väl se vilken kanal vi hamnar framför. Men eftersom jag tjuvkollat lite med Lucas så upplevde jag ändå att kvällens startfält var bättre än förra veckans, som inte var så mycket att ha...

Ha en underbar lördag alla fina!!
KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar