tisdag 8 mars 2011

Äntligen går det åt rätt håll!

I dubbel  bemärkelse går det åt rätt håll!!

William, min minsting på ett halv år, fick kräksjukan i förra veckan. I onsdags började han kräkas efter maten och jag trodde då att han fått i sig för mycket mat, men på torsdagen kom kaskaderna... På fredagen fick han dessutom feber.. Febern kan bero på att tand nr två dök upp i hans underkäke i söndags. Men han har varit gnällig och matvägrat. Han har bara velat ha tutte och välling och tidsvis har inte änns välling gått.. Han har kräkts upp både bröstmjölk och välling och senaste dagarna har det bara runnit rakt igenom..
Men idag har det vänt, hoppas jag. Han har varit hungrig (ett gott tecken) och druckit bra med välling och dessutom har han ätit en halv burk kalops med lite blåbär till efterrätt och hör och häpna; han har behållt det!
Så nu är det bara att vänta å se och hoppas att det går åt rätt håll...

Och så är det ju vädret! Det är ju alldeles underbart!! Vi sitter just nu ute på vår inglasade altan och det är varmt, jättevarmt. Till och med så att vi måste öppna lite för att få in lite kall luft... Så nu går det verkligen åt rätt håll!! Våren är på väg och vi älskar det!! Lucas har tagit ut lite bilar och annat smått och gått som han leker med på golvet. William kryper efter och vill vara med. Lucas vill att vi går till lekparken och gungar, så det är dags att vi klär på oss och ger oss i väg i det vackra vårvädret!

Lite bilder från förmiddagen:






Ta hand om er och njut av solen! Det gör vi!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar