onsdag 29 december 2010

Stor, större, störst...

STÖRST...
På juldagen tog vi fram Lucas gamla gåstol till William. Den blev populär inte bara hos William, utan också hos storebror Lucas.. Vi köpte den begagnad när Lucas var liten och lite trasig var den redan då, så den håller nog inte för en stor kille som Lucas. Lucas ville så gärna sitta och åka i gåstolen och bröt ihop och sa: Mamma, jag vill inte vara stor längre!


Men det gick bra att "köra" lillebror också!

STÖRRE...
Vi hade även besök häromdagen av kompisar med en dotter som är 10 månader yngre än Lucas. De har inte haft så mycket utbyte av varandra förrens nu. De lekte och busade hela kvällen. Båda lika envisa! Så skoj när de kan leka med varandra nu...


STOR...
Idag hämtade Lucas kläder till lillebror som hade kräkt ner sig. Han tog en body som William fått i julklapp av sina kusiner. Det var storlek 74, och såg alldeles för stort ut. Lucas ville att han skulle ha bodyn med Lille Skutt på, så jag sa att vi provar. Oj då! Inte alls så stor som mamma trodde, ganska lagom faktiskt. Han börjar bli stor! Dags för mig att börja städa undan i hans lådor för att ge plats till nya, större kläder... =)


Det går fort i hans utveckling också! Han vänder sig och snurrar runt för fullt! Alltid lika glad!


Det verkar även som om han snart ska få tänder. Allt hamnar i munnen och dreglar gör han konstant...


Fast Lucas är stor så hänger dreglet med här också, framförallt när han dricker ur flaskan hela tiden...


 Mina två glada barn börjar bli stora! Tur att man själv slutade räkna vid 27...

Sköt om er! Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar