tisdag 6 augusti 2013

Spontanbesök i huvudstaden...

Bara att åka tåg är ju en upplevelse för barnen... Men vi har haft en riktigt härlig dag med först en snabbvisit på Oriflames huvudkontor där vi träffade Christine Gandrup, I Feel Greats koordinator. Sen blev det sightseeing till fots, på båt & även lite shopping! Synd bara att semestern snart är slut! Det finns ju så mycket att se, upptäcka & uppleva.. 
Kanske det blir en tur till Grönan (nu såg vi det bara från utsidan)? Lucas blev även nyfiken på Wasa-skeppet som de berättade om på båten vi åkte. 
Lite turist-bilder från dagen:
 
 
 
 
Lucas köpte en Spidermantröja för sina egna pengar! William fick Blixtentröja & blixten/bärgarn strumpor. Jag fick en kjol! Det var halva rea-priset, men fotot är inte så rättvist, den är snyggare än vad det visar...
Hemma tog vi ett svalkande dopp i poolen innan middagen var serverad! Nu har barnen byggt tågbana & åker till Stockholm. De somnar nog gott ikväll! Liksom jag! Det blev många steg runt Stockholms gator. Dessutom fick jag dra vagnen, inte bara med ett barn - utan även med två barn där i... ;-) 
Ha en fin kväll!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar